About

Päätös oman blogin aloittamisesta ei ollut helppo. Kului useita tunteja, päiviä ja varmaan kuukausiakin ennen kuin uskalsin tositarkoituksella istua alas ja aloittaa luomistyön. Aina toisinaan toivon, että blogin nimelle löytyisi jokin hieno ja yksityiskohtainen kertomus. Sellainen, joka olisi yhtä jännittävä kuin joku lapsuudessa kuultu H.C. Andersenin satuspektaakkeli. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole. Ikävystyttävä tosiseikka on se, että nimi Lady N pulpahti näppäimistön kautta tietokoneen ruudulle jostain mielikuvituksen syövereistä, kolmen tai neljän makaaberin nimiehdotuksen jälkeen.

Tämä blogi on eräänlainen pakopaikka. Alue, jossa voin kirjoittaa juuri siitä, mistä itse haluan ja milloin haluan. Koska olen luonteeltani enemmän tai vähemmän tuuliviiri, seikkaillaan blogin aihepiireissä milloin missäkin. Yhtenä päivänä yritetään tehdä ruokaa, toisena pohditaan syntyjä syviä, kolmantena lähdetään matkalle, jos kukkaron nyörit sattuvat antamaan myöten. Sangen usein fiilistellään arjen estetiikkaa kuten hyvin keitettyä mutteripannukahvia tai kauhtuneiden kaihdinten välistä pilkistävää auringonvaloa. Eniten blogissa eletään ihan tavallista arkea.

Sananen vielä minusta. Olen ammatiltani toimittaja, ja tällä hetkellä viimeistelen journalistiikan opintojani Tampereen yliopistossa. Myönnän, että poden välillä niin blogin kuin työni ääressä luomisen tuskaa. Se johtuu siitä, että kaikki tuntuu jo sanotulta, kerran käytetyltä. Vaikka sanojen parissa työskentely on välillä haparoimista pimeässä, on se myös kiitollista. Parhaimmillaan tekemäni juttu tai blogipostaus tarjoaa jollekin lukijalle apua ja inspiraatiota. Siksi minä kirjoitan.