Ensimmäinen LivBoxini

Avasin tänään kotioven jännittyneenä ja toiveikkaana. Maaliskuun loppupuolella kävi nimittäin niin suotuisasti, että voitin eräässä arvonnassa kolmen kuukauden LivBoxit itselleni. Lähetin oman tilaukseni maailmalle puolen tunnin sisällä siitä käsittämättömän menestyksekkäästä hetkestä, kun sain tietää arpaonnen osuneen minun kohdalleni.

Maaliskuusta lähtien olen odotellut kärsimättömänä toukokuuta saapuvaksi. Tuskastellut välillä miehelleni tätä nyrjähtänyttä asianlaitaa. Joutua nyt odottamaan kokonainen kuukausi, ennen kuin saa oman boksinsa käsiinsä. Tänään sitten pääsin alkuillasta kotiin Tampereelle ja löysin mustan, reissussa melko pahasti rähjääntyneen laatikon, ovimattomme päältä makaamasta. Avasin LivBoxini sellaisella samanlaisella innolla, jolla olen käärinyt joulunaikaan lahjapaketteja auki viimeiset kaksikymmentäneljä vuotta. Lapsellinen, ehkä vähän typeräkin, virne kasvolihaksiani nykien, vaikka olin jo etukäteen käynyt muutamassa blogissa kurkkimassa, mitä toukokuun kosmetiikkaboksi pitää sisällään.

box2

Toukokuu LivBoxiin oli ripoteltu tuotteita, joiden tarkoitus on saada paketin saaja puhkeamaan kukkaan. Kahisevan violetin silkkipaperin alta paljastui melko kiehtova kokonaisuus, jota aikani tuoksuteltuani aloin hieman tarkemmalla silmällä analysoida. Nopean näppituntuman perusteella kiintoisimmat tuotteet ovat ehdottomasti suloinen Sally Hansenin Diamond Strength -kynsilakka, Dermalogican SkinPerfect Primer (voimakas tuoksu ei tosin ensinuuhkaisulla hurmannut) ja Paesen Rouge With Argan Oil -poskipuna. Tämän viikonlopun kannalta tarpeeseen tulee kuitenkin erityisesti Cutrinin Reflection Color Boost -hoitoaine, sillä unohdin puolet hiustenhoitotuotteistani mökille. Vaikka löytyisihän tuosta muutaman kymmenen askeleen päästä lähikauppakin, josta mieheni on monesti shampoopurkin tyhjennyttyä ostanut tuliaisiksi Garnieria. Välillä on kuitenkin mukavaa kokeilla jotain muutakin.

Mitä te piditte toukokuun LivBoxista?

box1box5

FacebookTwitterPinterest

6 Comments

 1. Emilia May 9, 2014 22:36

  Tykkäsin, mut mä sain taas jonkun hennon pinkin kynsilakan ää. Sun lakka on paljon paremman värinen!!

  Reply
  • Niina May 10, 2014 11:27

   Ai voi harmillista, että kynsilakasta osui tylsä sävy! Mä vähän jännitin etukäteen, että tuleeko omasta boxista kynsilakka vai ripsiväri, mutta onneksi tuolta sitten kynsilakka lopulta löytyi. :D

   Reply
 2. Rouva G May 10, 2014 22:44

  En ole testannut tätä boxia koskaan. Sen eettisyys vähän epäilyttää. Ostajaa saa kuitenkin “sian säkissä”, eli koskaan ei voi tietää mitä sieltä tulee, ja onko tuotteet sinulle sopivia. Jääkö monelle käyttäjälle monia käyttämättömiä purkkeja ja purnukoita lojumaan nurkkiin, jotka lopuksi päätyvät käyttämättömänä kaatikselle? En tiedä muiden kosmetiikan kulutuksesta, mutta itselläni tekisi myös todella vaikeaa saada kuukausittain kulutettua tuota määrää kosmetiikkaa varsinkin jos se lisääntyisi samaa tahtia 30 päivän välein.

  Itse pyrin ostamaan kaikki kulutustavarat, ja kaiken muunkin, vain tarpeeseen (miten sekin sitten määritellään). Kosmetiikkaakin niin että vasta se mikä loppuu saa uuden korvaajan. Kukin tietysti tekee omat valintansa kuluttajana, mutta jossain vaiheessa väistämättä tulee tilanne jossa joudutaan pohtimaan kulutustottumuksia toden teolla.

  Uh. Tulipas paatos. Pääpointtina: onko tuo tosissaan tarpeellinen konsepti?

  Reply
  • Niina May 11, 2014 08:44

   Mielenkiintoista pohdintaa ja hyviä pointteja kieltämättä. Tykkäisin itse enemmän siitä, että tuotteet olisivat minulle ikään kuin räätälöityjä, koska nyt en todella voi tietää mitä paketti tuo mukanaan ja väkisinkin varmasti käy niin, että jotain juttuja jää minulta käyttämättä. Tosin jos boksista jotain sellaista kuoriutuu, niin annan ne ainakin itse eteenpäin sen sijaan, että jätän kaappiin lojumaan. Äitini ainakin ilmoittautui jo vapaaehtoiseksi, jos jokin tuote ei miellytä. ;)

   Mutta mitä tulee kosmetiikan ostamiseen ja muihinkin tavaroihin, niin minäkin pyrin ostamaan tarpeeseen ihan jo siksikin, ettei opiskelijabudjetilla hirveästi mitään heräteostoksia tehdä. Vaikka ylimääräistä löytyisi taskunpohjalta vähän enemmänkin, niin en usko, että haluaisin käyttää boksiin kuukaudessa sitä 15 euroa. Mieluummin ostan haluamani tuotteet itse kaupasta.

   Konseptin tarpeellisuudesta voi kyllä olla montaa mieltä. Esimerkiksi kosmetiikkabloggareille boksi on varmaan erityisen mieleinen, kun tämä on heidän erityisaluettaan muutenkin.

   Reply
  • Niina May 11, 2014 09:22

   Tuli vielä mieleen, että siinä mielessähän tuo boksi on hyvä, että saa kokeiluun sellaisia tuotteita, joihin ei itse kaupassa osaisi tarttua. Minulla on esimerkiksi melko vähän kosmetiikkaa ja jumiudun käyttämään usein vuosiksi jotain ihan ok -tuotetta, joten tätä kautta voi löytää uusia suosikkeja. Esimerkiksi tästä toukokuun LivBoxista saapunut Dermalogican primer vaikuttaa varsin erinomaiselta.

   Reply
  • Rouva G May 13, 2014 11:42

   Juu, tämä on aika monisyinen asia, kuten kaikki elämässä yleensäkin. On puolia ja puolia. Voi tulla hyviä tuotteita ja voi olla tulematta, ja jotkut varmasti antavat eteenpäin, toiset eivät. Tarkoitus tuolla on tietysti lisätä kulutusta demoamalla tuotteita kuluttajan itsensä laskuun.

   Mutta tosissaan, tuossa on omat etunsakin. Ja ilmeisesti sille on kiinnostustakin kun on ollut jo sen verran pitkään toiminnassa.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *