Erinomaisen yllättävä CC-voide

Vaikka en ole enää aikapäiviin käyttänyt arkena muuta kuin mineraalimeikkejä, päätin mielenkiinnosta testata Lumenen paljon kehuttua CC-meikkivoidetta. Välillä tutulta ja turvalliselta mukavuusalueelta on hyvä astua askel kohti tuntematonta ihan jo siksikin, että tällä tavalla saattaa tehdä uskomattomia löytöjä.

Yksi suurimmista tämän vuoden kohtaamisista meikkien parissa oli se, kun löysin Yves Saint Laurentin Le Teint Touche Èclat -meikkivoiteen. En ollut lainkaan varautunut siihen, että tänä vuonna teen toisenkin erinomaisen löydön, mutta näin yksinkertaisesti tapahtui. Käytän Lumenen tuotteita itse asiassa muutenkin todella paljon, joten sinänsä ei ole lainkaan yllättävää, että menin ihastumaan myös merkin CC-meikkivoiteeseen.

Olen käyttänyt Lumenen CC:tä vasta viikon verran, joten on hieman aikaista sanoa, miten ihoni reagoi tähän tuotteeseen pidemmällä aikavälillä. Yhteistyö ihoni kanssa toimii aina välillä suunnattoman hyvin, kunnes sitten yhtäkkiä tulee taas hetkiä, jolloin emme ole lainkaan samalla aaltopituudella. Tästä syystä suhtaudun kaikenlaisiin kosmetiikkakokeiluihin aina hieman penseästi.

En ole mineraalimeikkeihin siirryttyäni uskaltanut oikeastaan muuhun enää koskeakaan. Meikkivoidetta olen toki käyttänyt aina silloin tällöin, mutta arkimeikissä olen luottanut pääasiassa Bare Mineralsin pohjaan. Ainakaan tähän mennessä en ole CC-voiteesta saanut näppylöitä, mutta aika näyttää, kuinka ihoni tämän uuden tuotteen ottaa vastaan. Toivon ja haaveilen siitä, että tämä tuote saisi jäädä pysyvästi osaksi meikkipussini sisältöä. CC nimittäin sekä tuntuu että näyttää hyvältä. Se on samaan aikaan kevyt, mutta kuitenkin peittävä, toisin sanoen siis melkolailla täydellinen. Medium-sävykin oli kuin minulle tehty.

Meikin käyttäjänä olen vuosien varrella muuttunut entistä laiskemmaksi. Pari viikkoa sitten kävin pitkästä aikaa ostamassa itselleni uuden ripsivärin, kun eräänä aamuna huomasin, etten enää omista kuin käntyksi kuivuneen maskaraputellin. Ehkä tämä on kiireisen naisen elämää tai yksinkertaisesti sitä, että tykkään käyttää pimeinä aamuina aikani mieluummin nukkumiseen enkä kasvojeni sutimiseen. Tai sitten olen tulossa vain vanhaksi.

6 Comments

 1. Sari | Wellness Madness November 20, 2014 09:01

  Olen käyttänyt Lumenen CC:tä nyt reilun puoli vuotta. Ihoni on mennyt koko ajan huonompaan kuntoon mutta en kyllä tiedä voinko CC:tä pelkästään siitä syyttää. Ruokavaliolla ja elämäntavoilla kun on niin iso merkitys. Toinen syy voi olla auringon puute, tuntuu että kun rusketus haihtuu, haihtuu myös ihon hyvä kunto… Mutta summa summarum, tykkään CC:stä ja toivon, ettei se ole syy näihin näppyihin, koska en siitä haluaisi luopua :)

  Reply
  • Niina November 20, 2014 12:03

   No voi vitsit, toivottavasti ei ole tosiaan CC:n syytä sitten tuo ihon huononeminen. :/ Saa nähdä miten oma ihoni reagoi voiteeseen. Siitä en nimittäin ihan heti haluaisi luopua. ;)

   Reply
 2. Tania November 20, 2014 15:15

  Mullakin tulee näppyjä tasasin väliajoin ja mulla on cc voide käytössä, mutta en usko sillä olevan vaikutusta asiaan..pidän kyllä cc voiteen koostumuksesta ja se tekee kyl kauniin lopputuloksen :)

  Reply
  • Niina November 21, 2014 19:31

   Se koostumus on kyllä aivan ihana ja lopputulos myös. Ja meikki pysyy iholla tosi hyvin, mikä ei ole minun kaltaiselleni rasvanassulle ihan itsestään selvää sekään. :D

   Reply
 3. Anonymous November 21, 2014 08:25

  Mun naama reagoi ainakin voimakkaasti parin testikäyttökerran jälkeen.. Kasvot punoittivat ja pientä näppyä puski koko kasvoihin. Tosin osasin varautua siihen, koska tuote sisältää niin paljon silikonia.

  Reply
  • Niina November 21, 2014 19:34

   Ohoh, onpas kurja juttu! Omalla kohdalla ei ainakaan vielä ole mitään tullut, mutta katsellaan nyt mitä pidemmällä aikavälillä sitten tapahtuu. :) Tuo silikoni epäilytti kyllä hieman, mutta katsotaan katsotaan.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *