Heinäkuu ja viimeinen LivBoxini

Ööö. Tällä äännähdyksellä aloitin lauseeni, kun kääräisin oranssin silkkipaperin heinäkuun LivBoxin päältä. Olin ehtinyt vähän kurkkia boksin sisältöä etukäteen muutamista blogeista ja olin jo ennalta varautunut hienoiseen pettymykseen.

Valmistautumisesta huolimatta onnistuin pettymään. Ehkä odotin liikoja, tiedä tuosta sitten, mutta kahden edellisen kuun kauneusboksin perusteella odotin heinäkuulta jotain suurta ja yllättävää. Siis jotain sellaista, joka olisi saanut minut aloittamaan tämänkin postauksen esimerkiksi sanoilla ohhoh. Nyt kun oikein asiaa tuumailen, niin en edes tarkalleen tiedä, mitä oikein olisin halunnut boksista kuoriutuvan. Ilmeisesti kuitenkin jotain muuta kuin mitä sain.

Ei tämänkään kuun kosmetiikkalaatikko aivan metsään mennyt. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa halunnut testata suolasuihketta, joten Herbinan Volume Letitys- ja rakennesuihke oli varsin mieluinen yllätys. Avenen After Sun Repair Lotioniin suhtaudun varovaisen toiveikkaasti, vaikka minulla ei ole tämän kesän aikana pahemmin ollut aikaa aurinkoa edes ottaa. No, säästän tuon tuotteen sitten elokuun reissulle.

Kaikki muu otti sitten päähän. Australian Gold huulivoiteen armahdan ainoastaan siksi, että sen tuoksu toi mieleen heti ensi nuuhkaisulla valkoisen hiekan ja auringonlaskun aikaan nautitut hedelmäiset drinkit jostain kaukomailta. Shampoota, huulirasvaa ja kynsilakkaa kiikutettiin kauneusboksin tilaajille kuitenkin viimeksi toukokuussa, joten kenties niiden tilalle olisi voinut keksiä jotain muuta. Richin Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixirin olisin ottanut mielelläni hieman suuremmassa koossa kuin säälittävässä näytepussissa. Reuhkani on tavannut kampaajan viimeksi joskus muinaisuudessa, joten kyseiselle tuotteelle olisi saattanut olla tarvetta.

Miellyttikö heinäkuun LivBox?

FacebookTwitterPinterest

2 Comments

 1. Kissis July 16, 2014 09:49

  No niin, kuten kirjoitinkin, ei miellyttänyt. :D Sain tasan saman boksin kuin sinä! Kynsilakkaa ehdin kokeilla ja hitto vieköön että se on hileistä ja märkää! Lakkasin toisen käden kynnet ja putsasin pois. :D Sekin operaatio itsessään, hileet nimittäin leviävät _joka_paikkaan_…!

  Pettymysten boksi joo. :(

  Reply
  • Niina July 16, 2014 17:24

   Siis kun tän piti olla joku superboksi, ääääääh. :D Ja voi rähmä, en ihan kauheesti ilahtunut tuosta kultaisesta kynsilakasta(kaan), mutta ajattelin, että kyllä se varmaan lopulta tulee käytettyä.. nyt vasta innolla odotankin, että näen miten se käyttäytyy. ;D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *