Hyvää joulua!

Joulukuu on vilahtanut ohi hieman huomaamatta. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä tämä on ollut minulle perinteisesti yksi vuoden kiireisimmistä kuukausista. Tänä vuonna joulukuu on tuntunut vielä hieman normaalia stressaavammalta kaikenlaisten koulutehtävien ja työhön liityvien asioiden haukattua suurimman osan vapaa-ajasta. Ehkä tästä syystä loma tuntuu aivan erityisen mieluisalta ja tulee todella tarpeeseen.

Kaikesta kiireestä ja hälinästä huolimatta olen jokseenkin yllättynyt, miten helposti joululahjojen hankinta sujui tänä vuonna. Normaalisti juoksen pää kolmantena jalkana kaupoissa vielä 23. joulukuuta ja jälkiviisastelen jossain hyllyjen välissä, kuinka olisi pitänyt tämäkin homma hoitaa pois alta vähän aikasemmin. 

Piipahdin tietenkin tänäkin vuonna aatonaattona kaupassa, mutta ainoastaan tutustuakseni alkaviin alennusmyynteihin. Siellä minä hyrisin joululauluja itsekseni ja hymyilin niin leveästi, että kaupan kassakin tuumasi, että olet tainnut saada joululahjaostokset jo hoidettua. Näin tänä vuonna.

Rauhallista joulua kaikille!

Joulu124122015_5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *