Keitä te olette?

Asiat blogissa uudistuvat lokakuussa, kun blogimaailmaan syntyy Inspiration-konsepti, johon minut on valittu mukaan. Lukijat saavat sivuston kautta seurattavakseen 300 blogia, jotka tarjoavat sanan mukaisesti inspiraatiota eri aihealueista muodista sisustukseen.

Tässä vaiheessa moni varmasti miettii, ovatko tulevat muutokset mieluisia. Tätä olen luonnollisesti pohtinut myös itse ja tullut siihen tulokseen, että ne ovat väistämättömiä. Minulla on aina ollut halua ja tahtoa kehittyä tärkeiksi omaksumissani asioissa paremmaksi ja paremmaksi. Tämä näkyy kaikessa mitä teen, niin tässä blogissa kuin työssänikin.

Yhteistyön merkeissä omassa blogissani toteutetaan TNS Gallupin lukijatutkimus, jossa selvitetään lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Pop-up -kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kymmenen lahjakorttia. Vaikka lukijatutkimuksen perusteella saankin jonkin verran tietoa teistä, jää tutustuminen hyvin pintapuoliseksi. Arvelen esimerkiksi, että blogini lukijoiden ikäskaala on hyvin monipuolinen: muistaakseni vanhin blogiini kommenttia jättänyt on ollut yli 50-vuotias eikä kyseessä siis ollut äitini. Loppujen lopuksi tiedän teistä kuitenkin hyvin vähän. Koska blogin kirjoittaminen on minun monologini lisäksi myös vuoropuhelua lukijoiden kanssa, haluaisin tutustua teihin paremmin.

Keitä te olette? Lääkäreitä, virkamiehiä tai jääkäreitä? Lukijatutkimukseen vastaamisen lisäksi olisi riemastuttavaa, jos jokainen kertoisi jotain itsestään kommenttiboksiin. Lyhytkin esittely riittää, mikäli luova kirjoittaminen ei ota onnistuakseen. Myös kaikki “olen Virpi, 25, tykkään vispipuurosta ja käyn neljä kertaa viikossa body pumpissa” -presentaatiot hyväksytään.

66 Comments

 1. Kesätyttö September 8, 2012 11:54

  Olen eilen 18 vuotta täyttänyt lukiolainen suomen toiseksi suurimmasta kaupungista. Elän täysillä maailman parasta elämää, opiskelu on intohimoni ja innostun liian helposti erilaisista projekteista. Valokuvaus, musiikki ja liikunta saa hymyn huulilleni niinku myös muitten ihmisten hymyt! Nauran kovaa, elän täysillä ja käytän liikaa aikaa padillä surfailluun.

  Pssst. Sun blogitekstit on vaan niin mainioita aina, kiitos :))

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:36

   Kiitos Kesätyttö! :)

   P.S. Ei erilaisista projekteista voi innostua liian helposti! Intohimohan on vaan hyvästä! :D

   Reply
 2. Rimma September 8, 2012 11:58

  29-vuotias Pohjois-Suomesta kotoisin oleva pääkaupunkiseudulla asuva nainen, joka rakastaa valokuvaamista, tekisi mieluiten työtä eläinten oikeuksien puolesta ja pakkaa mielellään rinkan tutkiakseen uusia maailman kolkkia.

  Minuun voit tutustua tarkemmin täällä (:

  Reply
  • Nina September 8, 2012 21:24

   Hui! Luin tämän kommentin ja mietin että olenko käynyt täällä unissani kirjoittelemassa, koska tuohan olen minä! Sillä erotuksella että mulla se rinkka pakkautuu ihan vain haaveissa. Ainakin toistaiseksi :)

   Reply
  • Rimma September 8, 2012 22:32

   :D

   Reply
  • Niina September 15, 2012 17:34

   Heh, jännittävää muuten, miten samanlaisia ihmisiä blogin lukijoiden joukosta voi löytää. :D

   Reply
 3. Senja September 8, 2012 12:09

  Oon Senja kakskytkaks Helsingistä. Muutin viime syksynä Turkuun opiskeluiden perässä, tällä hetkellä toista vuotta kauppakorkeassa. Oon urheiluhullu, en tykkää kauheasti lapsista enkä eläimistä, paitsi kissat on mahtavia. Seurustelen, bloggaan, herkuttelen, matkustelen, oon aika hikipinko mutta koitan höllätä välillä.

  Tykkään blogeista joissa on sisältöä, pohdintaa ja jotain järkevää. Arvostan verbaalista lahjakkuutta, tai ainakin ihailen sitä kovasti.
  Siksi luen sun blogia, se on aivan vertaansa vailla!

  Reply
 4. RagDoll September 8, 2012 12:37

  Onnea! Näyttää suuri osa lemppareistani osaksi sitä siirtyvän.

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:37

   Thanks! Vaikka eihän tässä mihinkään varsinaisesti olla siirtymässä, kun täällä blogspotissa edelleen kirjoittelen samoista asioista kuin ennenkin. :)

   Reply
 5. Birk September 8, 2012 13:34

  Olen liberaali virkamies (nainen). Onkohan moinen yhdistelmä edes mahdollinen. Demografisia faktoja: varsinaissuomalainen, ikä alle 35.

  Tykkään lukea blogeja, joissa on hyvä sisältö ja/tai kauniita kuvia. Blogiasi luen, koska pidän teksteistä, jotka herättelevät. Blogisi on myös yksi niitä harvoja, joista jaksaa lukea sekä tekstit että katsoa kuvat.

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:39

   Kiva kuulla, että olen päässyt niiden harvojen blogien listalle, joissa kiinnostavat kuvien lisäksi myös teksti! Jes. :)

   Ja niin, onkohan liberaali virkanainen mahdollinen..tavallaan kuitenkin toivon että on!

   Reply
 6. Laapa September 8, 2012 13:45

  Blogisi lukija jo sen alkumetreiltä.
  Katson, että me jo tunnemme jonkin verran! Mutta lääkäri rouvahan täällä, Tamperetoveri, matkailun rakastaja ja fellow blogger !
  Fanitan sua ja sun blogia <3

  -Laapa
  laapalaura.blogspot.fi

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:41

   Blogini lukija jo sen alkumetreiltä ja yksi vakiokommentoija, kiitos siitä!

   Täytyy kyllä myöntää, että välillä tuntuu siltä kuin tuntisimme vähän paremminkin. Joskus pitäisi tosin tavata ihan livenäkin! :)

   Reply
 7. Viivi September 8, 2012 13:58

  Neiti Rita tuleva äikänope tai toimittaja tai ratsastaja tai en mie vielä tiedä.
  Tykkään raejuustosta ja omenoista.
  Rakastan tyttöjen juttuja, silti viihdyn verkkareissa ja punttisalilla.
  Omistan kaksi russelilasta ja pienen lauman hevosia.

  Viivi
  viivilta.blogspot.fi

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:44

   Onneksi on koko elämä aikaa ottaa selvää siitä, mikä haluaisi olla isona. ;) Ties vaikka meikäläinen kolmekymppisenä päättäisi, että toimittajan hommat loppuu nyt ja sitten toteutan jonkun muun haaveen!

   Reply
 8. Anonymous September 8, 2012 15:35

  Olen pääkaupunkiseudulla asuva A, tuleva pappi. Olen aina ollut kiinnostunut kirjoittamisesta (muustakin kuin ammattiin liittyvästä). Yliopisto-opintojeni aikana runosuoni on kuitenkin kuivahtanut ja mielipidekirjoituksesi toimivat yhtenä insipiraationi lähteinä :)Harrastan kestävyysjuoksua ja rakastan kauniita valokuvia.

  eveyde@hotmail.com

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:47

   Oih miten mukavaa kuulla, että kirjoitukseni toimivat jonkinlaisena inspiraation lähteenä!

   Yliopisto-opiskelun huonona puolena on minusta muuten virkakielisyyden tarttuminen. Vaikka kuinka ravaisi kaiken maailman kielenhuollon kursseilla, niin kyllä se oppikirjojen teksti vaan tarttuu. Pitäisi vaan lukea enemmän kaunokirjallisuutta. :)

   Reply
 9. Satu September 8, 2012 17:12

  Arjenhelmihetkien takana on 26-vuotias savolainen Satu.
  Sporttinen Ambulanssitar, Tunteikas Unelmoija. Kuitenkin tässä hetkessä ihan tavallista arkea elävä, ystävistä, urheilusta ja hassuttelusta nauttiva nainen.

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:23

   Ja olet myös yksi niistä, jotka haluaisin tavata ihan oikeassa elämässä <3

   Reply
 10. n0ir September 8, 2012 18:05

  Olen 26-vuotias kirjoittamista ja lukemista rakastava hoitsu Tampereelta. Arvostan blogiasi, koska se on sopiva sekoitus pintaa ja syvällistä pohdintaa. Arvostan myös taidokasta kirjoitustaitoa ja -tyyliä ja yhdyssanasääntöjen noudattamista :)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:25

   Kiitos nOir! Hihi, voih, yhdyssanojen ja oikeinkirjoituksen kanssa käydään täällä päässä välillä sellaista kamppailua että meinaa mennä hermot. :D

   Ihanaa, kun muuten jaksat niin usein myöskin kommentoida. :)

   Reply
 11. Anonymous September 8, 2012 19:50

  Olen noin 30-vuotias nainen, Helsingissä asun. Olen yhden lapsen äiti, tutkija ammatiltani. Pidän blogeista joista maistuu elämä ja valoisuus. Tykkään sun blogissasi myös siitä kuinka kuvien ja tekstien määrä on mukavassa balanssissa.

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:27

   Kiva, että mainitsit kuvien ja tekstin tasapainosta, sillä mietin monesti mikä olisi sopiva määrä kumpaistakin postauksissa. Olen siis oikeilla jäljillä. ;)

   Reply
 12. Oona September 8, 2012 20:54

  Olen 16-vuotias lukiolaistyttö Lappeenrannan lähettyviltä. Tykkään piirtää, ajatella, lukea, katsella ja kuunnella sadetta, sekä lenkkeillä koirani kanssa ja ilman. Olen lyhyt, nuori, puhelias, optimistinen ja aika räväkkä.

  Päädyin blogiisi täysin sattumalta (enkä enää muista edes miten), mutta kirjoituksesi ja ajatuksesi saavat lähes aina mieleni paremmaksi :)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:28

   Kiitos Oona. :) Mukavaa kuulla, että postaukset piristävät, vaikka aina ei pelkistä postiivivista jutuista täällä puhutakaan. Mutta pääasiallisesti ollaan varmaan siellä positiivisuuden puolella kuitenkin. :)

   Reply
 13. Nora September 9, 2012 08:34

  Nora, ex-tamperelainen, nykyisin espoolainen, akateemisesti koulutettu, ikuinen laihduttaja, sporttaaja, kiinnostunut kaikesta, rakastaa mielipiteitä ja osallistuu, 34v.

  Alunperin olen päätynyt blogiisi sienipiirakan (karppi) reseptin kautta ja jäin koukkuun, kun kerroit olevasi entinen urheilija ja kirjoitat niin loistavasti. Myös kauniit kuvat saavat palaamaan. :)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:29

   Sienipiirakka on muuten varmaan ylivoimaisesti eniten hakuja kerännyt postaus. :D

   Reply
 14. Elli September 9, 2012 15:11

  Elli, 24-vuotias ulkosuomalainen. Asun Glasgowssa ja pidan juurin valivuotta luokanopettajaopiskeluista. En tieda oikein miksi haluan isona mutta onnelliseksi ainakin.

  Tykkaan matkustelusta, kokkaamisesta ja elokuvista.

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:30

   Teitä ulkosuomalaisiahan on täällä yksi jos toinenkin!

   Onnellisuus on varmaan aika monen tavoite elämässä. Myös minun. :)

   Reply
 15. Eltsu September 9, 2012 15:19

  Eve 17v, Kainuun sydämeen Sotkamoon muuttanut opiskelija. Pesäpallo on lähinnä sydäntä, mutta sitten joskus olisi kai tarkoitus tulla ensihoitajaksi tai kirurgiksi. Rakastan urheilua, hyvää ruokaa, moottoripyöriä, kynsilakkoja ja muotilehtiä.

  Päädyin blogiisi joskus talven hujakoilla, kun joku muu bloggaaja mainitsi sinut kirjoituksessaan. Sinulla on loistava ota kirjoittamiseen ja samalla kun pohdit syvällisiä, osaat myös naurattaa! Odotan aina innolla uutta päivitystä

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:35

   Toivottavasti pääset tavoitteisiisi. :) Minäkin haaveilin joskus lukioaikoina ensihoitajan ja kirurgin ammateista. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että olen a) liian tyhmä b) en osaa matematiikkaa, kemiaa tai fysiikkaa ja oikeastaan vihaan kaikkia kyseisiä aineita tasapuolisesti c) en pystyisi leikkelemään, piikittämään tms ketään ihmistä, joten minusta ei olisi mitään apua Ja d) oli varmaan se, että tajusin olevani hyvä ihan jossain muussa. :D

   Reply
 16. Catti September 9, 2012 19:35

  34-v nainen, alunperin Savosta, asun Helsingissä nyt jo viidettä vuotta. Teen töitä asiakaspalvelussa, vapaa-ajalla käyn kävelylenkeillä, katson leffoja ja luen blogeja :D Tykkään vaatteista ja meikeistä, luen siis blogejakin aiheista, mutta myös eläimet on lähellä sydäntä ja pohdiskelevista teksteistä tykkään erityisen paljon.

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:23

   Kiitos Catti ja mukavaa, että jaksat myös niin usein ilahduttaa minua kommenteillasi! :)

   Reply
 17. Krissu September 9, 2012 21:02

  Olen 19-vuotias suomen kielen opiskelija Jyväskylästä. Rakastan hyvää ruokaa, musiikkia ja tärkeitä ihmisiä. Olen tehnyt kahtena kesänä toimittajan hommia paikallislehdessä ja sekä pidän että inhoan sitä työtä, mutta haaveissa silti siintelee tulevaisuus toimittajana tai kustannustoimittajana.

  Pidän teksteistäsi, olet loistava kirjoittaja!

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:22

   Tässä työssä on tosiaan puolensa. Jonain heikkoina hetkinä olen manannut itseni, että menin kiinnostumaan tästä alasta. Tässä kuitenkin tunnen olevani parhaimmillani, joten kaipa olen sitten oikean tien valinnut. :)

   Toivon kyllä, että pääsisin joskus kokeilemaan toimittajan töitä paikallislehdessä, vaikka aikakauslehtimaailma veikin niin sanotusti sydämen harjoittelun ansiosta.

   Kiitos! :)

   Reply
 18. Anonymous September 10, 2012 10:42

  25-vuotias psykologian opiskelija, joka on innostuu uusien juttujen kokeilemisesta, liikunnasta, omasta poikaystävästä – ja arjen pienistä hetkistä.

  Blogisi on ihana sekoitus hömppää ja syvällisiä ajatuksia. En ole löytänyt vastaavaa. Siksi olisikin mukava joskus kuulla, mitä blogeja sinä luet – mistä sinä saat inspiraatiotasi? :)

  Reply
 19. Rouva G September 10, 2012 12:34

  Olen kolkytjarisat tällä hetkellä tyttärestään hurmaantunut kohtapuolin työhön palaava kotiäiti, entinen uraohjus, mediapuolen monessa tehtävässä marinoitunut elämästä kaikin aistein nautiskeleva, joka löytää ilonsa kauniista asioista, treenistä, brunsseista, ystävistään, matkustelusta ja kahdesta lähimmästä ihmisestään – aviomiehestä ja lapsestaan.

  Sinun blogillesi jätin omassani tunnustuksen. I ♥ your blog.

  http://mustikkasmoothie.blogspot.fi/2012/09/i-your-blog.html

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:10

   Kiitos Rouva G, että jaksat aina ilahduttaa kommenteillasi! Ja tunnustuskin vielä, tattista siitäkin <3

   Reply
 20. Anonymous September 10, 2012 14:19

  Olen 19-vuotias lähihoitajaopiskelija, joka valmistuu ensi keväänä. Lähellä sydäntä ovat kihlattuni, perhe, ystävät ja lemmikit. Nautin ruuanlaitosta, leipomisesta, kesäilloista mökillä, ystävien tapaamisesta sekä kotoisista illoista poikaystävän kainalossa. Odotan, että valmistun koulusta ja pääsen “rakentamaan” omaa asuntoa, uutta työpaikkaa ja kokonaan uutta sivua elämässä :)

  Itse en seuraa kovinkaan montaa blogia, mutta sinun blogisi on yksi niistä johon olen koukuttunut, kiitos paljon siis! :)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:08

   Oi valmistumisesi on jo noin lähellä, varmaan jännittävää! Meikäläisellä on tässä vielä vuosia (apua, en halua edes laskea kuinka monta..) jäljellä, huoh. :D

   Ja voi miten ilahduttavaa kuulla, että blogini on yksi harvoista joita luet! Kiitos paljon. :)

   Reply
 21. Anonymous September 10, 2012 15:02

  Olen 34v kahden pojan äiti ja yhden miehen vaimo :-)
  Olen Hollantiin koiutunut ex-Helsinkiläinen muusikko/yrittäjä/rehtori/opettaja.

  Blogiasi olen lukenut jo jonkin aikaa. Pidän nasevasta kirjoitustyylistäsi!

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:06

   Mikä rikkaus onkaan, että blogin lukijoissa on näin eri taustan omaavia ihmisiä! :)

   Kiitos!

   Reply
 22. Anonymous September 10, 2012 19:26

  Olen 20-vuotias Jyväskylässä toista vuotta asusteleva tyttö, joka aloitti vuosi sitten epäonnistuneen kokeilun yliopistossa ja jätti leikin kesken heti vuoden jälkeen. Tänä syksynä aloitin sitten amkissa matkailun opiskelun ja heti ollaan “omemmalla” maaperällä :) Harkitsin myös journalistiikan opiskelua välillä, mutta lopulta totesin kuitenkin, ettei se ehkä sittenkään ole minun juttuni, enää. Tästä syystä se, etten päässyt edes pääsykokeisiin asti, ei oikeastaan harmittanut. Viestintään ja mediaan liittyvät asiat kiinnostavat paljon, mutta tulin siihen tulokseen etteivät kuitenkaan tarpeeksi.

  Mitäs muuta… Olen kotoisin Lapista, asun kaverini ja kahden kissan kanssa, harrastan musiikkia kuorolaulun ja tuuban soiton merkeissä, salilla käyntikin pitäisi aloittaa. Olen äkkipikainen, iloinen, avulias ja puhelias, paitsi juuri nyt :D

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:05

   Hmmm, mielenkiintoista. Hienoa, että olet löytänyt sen oman alueen ja uskalsit jättää leikin kesken yliopistossa. Tärkeintä taitaa kuitenkin olla se, että saa ja voi tehdä sitä mikä tuntuu omalta. :)

   Onhan tämä media-alan kiinnostava, mutta intohimoakin pitää olla sen olen huomannut. Vaikka niin se taitaa olla kaikessa työssä. En usko, että jaksaisin omaa alaani päivääkään, jos en tosiaan pitäisi tästä niin paljon.

   Ihana lopetus esittelyssäsi. :D

   Reply
 23. nitoja September 11, 2012 19:12

  – ikä 52
  -mies ja teinipoika ja 2 kissaa
  -työ kukkien parissa
  -harrastus keramiikka, käsityöt jne…..
  -oinasluonne
  -rintamamiestalo=remonntti jatkuu…
  -pidän kissoista, hevosista, naistenlehdistä,valkkarista,juustoista,
  pimeistä syysilloista,kynttilöistä
  -en pidä sinisestä, uimisesta,enkä saunasta
  -asun rannikolla vähän ylempänä
  -ja joo mtässä kaikki ainakin nyt….

  Reply
  • Niina September 27, 2012 11:00

   Rintamiestalon remontti kuulostaa mielenkiintoiselta. Niissä on jotenkin sellaista ihan omaa tunnelmaa. :)

   Reply
 24. Emmi September 12, 2012 16:32

  Moikka!
  Olen Emmi. Opiskelen suomen kieltä. Olen hiljainen lukija, mutta blogisi on yksi parhaista. Minulla on pikkuruinen koira ja kotini on pieni keittokomero Helsingissä. Pidän muodista, lukemisesta, koirista ja mansikoista:)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:57

   Toivottavasti ei ole kauheasti kirjoitusvirheitä, heheh. :D

   Kivaa, että niin moni hiljainenkin lukija on kommentoinut tähän postaukseen. :)

   Reply
 25. Kaisa September 12, 2012 18:53

  Olen 26-vuotias, markkinoinnin parissa työskentelevä, Helsingissä asuva, ihanan miehen vaimoke :)

  Arvostan mielenkiintoista kirjoitustyyliä ja hyviä aiheita sekä tarinoita kirjoitusten takana. Siksi tykkään blogistasi ja luen tätä säännöllisesti!

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:56

   Kiitos Kaisa. :) Miten mukavaa saada tietää teistä lukijoistakin vähän lisää ja myöskin ihanaa, että olette antaneet esittelyjen yhteydessä palautetta minulle!

   Reply
 26. terhie September 12, 2012 18:57

  Täällä Elina joka eksyi blogiisi googlen siivin viime vuoden loppupuolella. Olen hiukan kahdenkympin paremmalla puolella, terveysalan opiskelija, jo yhden aikaisemman alan ammatin omaava nainen. Urheiluhullu ja terveysintoilija. Pääkaupunkiseutulainen, joka haavailee isosta talosta. Juuret löytyy Pohjanmaalta. Rakastan matkustelua. Olen onnellinen avovaimo. Pidän blogistasi ja kirjoitustyylistäsi erittäin paljon. Etenkin aiheet mistä kirjoitat ovat ajatuksia herättäviä ja sisältö on monipuolinen, joten koukussa ollaan :)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:54

   Kiitos Elina esittelystä ja palautteesta! Näitä on ilo lukea. :)

   Reply
 27. Herra Sulhanen September 12, 2012 22:44

  Olenko ainoa mies, joka lukee tätä? :D Olen iältäni kahden- ja kolmenkymmenen välissä, melkein valmis monia eri aineita opiskellut maisteri. Olen työskennellyt muun muassa opettajana ja toimittajana. Luen tätä, koska bloggaaminen kiinnostaa minua ja tykkään hyvin kirjoitetuista teksteistä.

  Reply
  • Niina September 15, 2012 17:49

   Heheheh. :D Tai sitten olet ainoa mies, joka tunnustaa lukevansa tätä!

   Reply
 28. Sanni September 13, 2012 00:23

  Oon Sanni.
  Asun Utahissa mun miehen ja meian kahen karvapalleron kanssa. Opiskelen yliopistossa, mutta mun perhe kutsuu tata leikkiopistoksi, joten saan varmaankin leikkitodistuksen sitten jossain vaiheessa elamaa.
  Elama on oikeestaan aika kivaa, vaikka valilla tuleekin koti-ikava, mutta onneks on kivoja blogeja joista voi seurailla erilaisia elamia (kuten taa. Kiitti kivasti.)
  Sortsi vaan myos kun oon huono kommentoimaan, pyrin muuttamaan tata ominaisuutta, koska itekin hypin ilosta kun omaan blogiin tulee (max. kaks ;)) kommentteja!

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:47

   Leikkiopisto, mitäs ihmettä? :D

   Voin kuvitella, että koti-ikävä iskee aina välillä, mutta onneksi tosiaan tätä elämää Suomessa voi seurata ainakin monien blogien kautta.

   Ja kommentoi ihmeessä useamminkin. Keskustelu lukijoiden kanssa on kuitenkin se bloggaamisen suola. :)

   Reply
 29. Greu September 13, 2012 13:01

  Mä oon se sielunsisko, joka on myös mennyt nuorena naimisiin;) Ei siksi, että olisin ollut raskaana, ei painostuksesta, vaan ihan vaan kun huvitti! Eli 23v., nyt jo äiti, vika vuosi menossa ammattikorkeassa, ens vuonna oikeesti oikeisiin(!) töihin apua! Tykkään kokkailla ja leipoa, ja vastapainoksi vietän useita kertoja viikossa hetken jos toisenkin Elixialla:)

  Aloin lukemaan sun blogia silloin kun kommentoinkin ekaa kertaa, koskakohan se mahtoi olla.. Puoli vuotta sitten? Sanomattakin selvää, että kirjoitat taitavasti ja mielenkiintoisesti, kuvat on kauniita ja tekstit sisältää oikeesti paljon ja hyvää asiaa.

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:51

   Ja minä muistan sinut hyvinkin! :D Jotenkin lämmittää mieltä, kun tietää että ruudun takana on niin monia samanhenkisiä ihmisiä. :)

   Nautihan viimeisestä vuodesta amk:ssa! ;)

   Reply
 30. Amanda September 13, 2012 13:39

  Täälläpä Amanda, kuukauden kuluttua 30v tamperelaisnainen. Rakastan matkustelua, muotia, värikkäitä vaatteita, eläimiä ja juustoja sekä viinejä. Ulkomailla asuminen on jättänyt ikuisen palon muuttaa usein paikasta ja maasta toiseen. Ja muuten, minäkin menin naimisiin 23-vuotiaana ihan vain rakkaudesta. Löysin blogiisi sattumalta ja jäin koukkuun, kirjoitat ihanan oivaltavasti ja suorasti.

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:53

   Oi sieltäkin löytyy nuorena avioon mennyt! :)

   Matkustelu on siitä jännittävää, että siihen jää koukkuun. Joskus toivon, että en olisi koskaan käynyt missään, niin ei olisi ehkä tämmöistä samanlaista paloa lähteä ulkomaille. Toivottavasti joskus saa sitten matkustella sydämensä kyllyydestä. Ehkä se hinku siinä sitten laimenee vähitellen. Ehkä. :D

   Reply
 31. Riesu September 15, 2012 19:14

  Tuohon lukijakyselyyn liittyen tiedoksi: siitä ei näy muuta kuin otsikko. Pöh. =(

  Näitä lukijakyselyitä on tällä hetkellä aika monessa seuraamassani blogissa, mutta ne ei näy missään. En tiedä onko ongelmana käyttämäni Chromen-selain vai mikä.

  Täällä siis huutelee 40+ nainen Helsingistä, joka tykkää lueskella näitä sun pohdintoja. =))

  Reply
  • Niina September 15, 2012 19:38

   Minun mielestäni tuo lukijakysely siis toimii niin, että siihen voi vastata vain kerran. Eli jos olet vastannut jo jossain toisessa blogissa kyselyyn käyttämäsi selaimen kautta, niin et voi vastata siihen enää muualla. En tiedä mikä järki siinä sitten on. :/ Voit tietenkin koittaa, jos pystyt vastamaan kyselyyn jonkun toisen selaimen kautta. Sen pitäisi toimia. :)

   Ja kiva kuulla, että lukijoiden joukosta löytyy näin eri ikäistä porukkaa! :)

   Reply
 32. Laura September 21, 2012 15:12

  Hei, olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi. Hyvin kirjoitetut tekstit ja kauniit kuvat saivat minut tälle tielle. Blogiasi avatessa on aina pieni jännitys sisällä, mistä tällä kertaa kuulen : )
  Olen siis Laura, Lapista kotoisin Treella opiskeleva 21-vuotias nainen, joka haluaa oppia valokuvauksen. Pidän vuodenaikojn vaihtelusta ja rauhallisista aamukävelyistä. Etenkin nyt syksyisin, tuoksuta sitä ilmaa, nin ymmärrät mistä puhun! :)

  Reply
  • Niina September 27, 2012 10:44

   Kiitos Laura mukavasta esittelystä ja palautteesta muutenkin!

   Ja tosiaan, parhainta syksyssä ovat kuulaat päivät, luonto ja tietenkin juuri tuo mainitsemasi ilman tuoksu! Jotain niin ainutlaatuista. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *