Lomaa lomasta

Viikon loma on juuri sen mittainen, että siinä ajassa ehtii unohtaa asioita. Harrastaa täydellistä rentoutumista. Ajautua sellaiseen aivan erityiseen mielentilaan. Tämä palautuminen on sitten aivan oma juttunsa. Tekisi mieli pitää lomaa vielä lisää, että ehtii toipua lomasta tai jotain sellaista.

Ateenaan jälkeen suuntasimme mieheni kanssa muutamaksi päiväksi Wieniin. Kotiin saavuimme eilen. Tämän päivän olen käyttänyt uuden asuntoni siivoamiseen. Sen, jossa on ne ihanat turkoosit keittiökaapit. Alun perin suunnittelin muuttavani itseni ja tavarani sisään jo tänään, mutta koska minulla ei ole sänkyä, kahvinkeitintä, ruokapöytää eikä edes lamppuja katossa, päätin odottaa seuraavaan viikonloppuun asti. Piakkoin saatte nähdä kuvia ihastuttavan yksiöni retrokeittiöstä, joka todella on aivan omaa luokkaansa. Kaikki on asunnossa muutenkin enemmän ja vähemmän vinksallaan. Kaapin ovista yksikään ei taida olla suorassa linjassa. Herttaista.

Vaikka maailmalla kiertelyssä on oma viehätyksensä, on Suomeen ihanaa palata takaisin. Tältä se tuntuu aina. Kotoisalta. Vähän niin kuin ne vinot kaapinovetkin. Pakko kuitenkin myöntää, että jäin vähän ikävöimään niin kreikkalaisen kuin itävaltalaisenkin keittiön herkkuja. Toisaalta on äärimmäisen mukavaa päästä takaisin taas arkirutiineihin, johon kuuluu voisilmällä terästettyä aamupuuroa ja säännöllisiä salitreenejä. Sitä ihan tavallista arkea siis.

2 Comments

 1. Maarit September 1, 2014 15:27

  Koti on aina koti. Kyllä se matkakuume matkustamalla talttuu :D

  Ihanaa, olette pyörähtäneet Wienissä. Sinne olen aina haaveillut matkaavani!

  Reply
  • Niina September 5, 2014 17:43

   Näin on. :) Heh, en mä tiedä, jotenkin tuntuu, että vaikka kuinka matkailee, niin kummasti se matkakuume aina jonkin ajan kuluttua alkaa kutkuttelemaan mielessä. ;)

   Suosittelen Wieniä! Aivan ihana kaupunki. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *