Uudessa kodissa

Tykkään mielettömän paljon uudesta pikkuruisesta yksiöstäni, vaikka kaikki asiat eivät asunnossa ihan viimeisen päälle täydellistä olekaan. Mieheni ja äitini ovat nähneet tänään aivan mielettömästi vaivaa erinäisiä huonekaluja kasatessaan ja muutenkin asuntoa somistaen minun ollessa töissä. Ilman heitä nukkuisin varmaan paljaalla lattialla vielä ensi viikollakin.

Kovin paljon piskuiseen asuntoon ei tavaraa mahdu enkä oikeastaan mitään ylimääräistä rompetta silmiini haluakaan. Yksiössäni on 31 neliötä, mutta kaappitilaa löytyy asunnosta huomattavasti enemmän kuin Tampereen kaksiostamme. Ihmeellistä. Tämä on ehkä ensimmäisiä kertoja koko elämäni aikana, kun osa kaapeista jää ihan oikeasti tyhjilleen. Toisaalta eihän tässä luukussa ole minun lisäkseni muita asukkejakaan.

Monia juttuja asuinsijastani vielä puuttuu. Lisäyksiä, joilla sen saa tuntumaan kodikkaammalta. Jollain tavalla kämppä kuitenkin tuntuu kodilta ja silmäkin on jo ehtinyt tottua räikeän väriseen keittiöön. Erityisen viehättynyt olen kuitenkin siitä, että tässä asunnossa riittää valoa niin olohuoneen kuin keittiönkin puolella. Pimeän talven aikana kaikki ikkunoista tulviva auringonvalo on nimittäin erittäin tervetullutta.

FacebookTwitterPinterest

12 Comments

 1. Susanna September 7, 2014 01:29

  Niin siistiä! Ja keittiön värikkäät kaapit ovat upeat<3 Onnea uuteen kotiin!

  Reply
  • Niina September 7, 2014 14:14

   Uusi vaalea laminaatti tekee tietenkin paljon. En jotenkin edes osannut kuvitella, miten paljon lattia vaikuttaa asunnon ulkonäköön. Kiitos kovasti, tähän on kyllä oikein mukava muuttaa. :)

   Reply
 2. kolibri September 7, 2014 08:02

  Kivan näköinen asunto ja nuo siniset keittiön kaapit on kyllä ihanat!

  Reply
  • Niina September 7, 2014 14:16

   Hih, kaapit ovat kyllä aika veikeät. :P Olen aika iloinen, että vuokraemäntä päätti lopulta vaihdattaa myös keittiöön lattian, sillä muutoin siinä olisi sellainen tummanpunainen muovimatto, jonka nyt ei voi sanoa kauhean hyvin sointuvan noihin kaappeihin, eheh. :D

   Reply
 3. Maria September 7, 2014 09:22

  näyttääpäs kyllä kivalta ! keittiö etenkin on kyllä supersuloinen :)

  Reply
  • Niina September 7, 2014 14:17

   No eikös. :) Hihi, ainakin on persoonallinen keittiö. ;)

   Reply
 4. Maarit September 7, 2014 09:59

  Hei mutta sehän on ihanan näköinen pikku koti! :)

  Reply
  • Niina September 7, 2014 14:17

   Kiva kuulla, määkin tykkään. :)

   Reply
 5. iduska September 7, 2014 11:53

  Näyttää kyllä ihanan valoisalta :) Onnea uudesta pikkukodista.

  Reply
  • Niina September 7, 2014 14:19

   Valoa tässä kyllä riittää oikein mukavasti. Ja vaalea lattia tietenkin vielä tuo sitä valoisuuden tuntua lisää. :) Kiitos Iduska!

   Reply
 6. memmi September 7, 2014 13:41

  Onpa kivan näköistä! Oon myös salaa ehkä vähän kade noista kaapeista, aika makeen väriset jollakin tapaa. Ja en tiedä oonko jotenkin outo, koska mun mielestä mun 30 neliön kämppä tuntuu välillä jopa isolta mulle itelleni :-D Toisaalta mullakin on kyllä hirmusesti kaappitilaa, joten kaiken ylimääräsen saa piiloon.

  Reply
  • Niina September 7, 2014 14:23

   Kaapit ovat vielä ihan mielettömän hyvin säilyneet! Jos keittiöstä vaihtaisi tasot, niin voisin siis oikeasti haluta tällaisen ihan omistusasuntoonkin. :D

   Jaa, mä olen varmaan sitten outo kanssa, koska tämä 31 neliön asunto tuntuu minustakin ihan kamalan isolta. Olisin helposti tullut toimeen pienemmässäkin, mutta en valita. ;)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *