Uusi kynsilakkatuttavuus

Välillä mietin, että asun varmaan jossain säkissä. Tai että kaikesta hyödyllisestä tiedosta suodatan aivoihini kaikkea hirvittävän epäoleellista. Ihan vasta hiljattain nimittäin tutustuin Essien kynsilakkoihin ja voi pojat, olen aivan ihastunut. Jouluisen punainen kynsilakka on viihtynyt sormenpäilläni nyt jo neljä päivää ja näyttää edelleen sangen hyvältä.

Tämähän on siis varsin erikoista. Yleensä lakasta on neljän päivän jälkeen pelkkä haalea muisto koristamassa kynsiäni, vaikka olisin lätrännyt aluslakalla ja päällyslakalla kuinka hartaasti. Lumenen Gel Effect -lakat ovat nekin saaneet pikkuisen sydämeni nyrjähtämään onnesta. Olin oikeastaan ehtinyt jo vakuuttua siitä, että maailmasta ei sellaista lakkaa löydykään, joka pysyisi minun kynsissäni kauniina kolmea päivää pidempään. Olin kuitenkin aivan väärässä.

Olen kuullut Essien kynsilakoista paljon hyvää ja toki myös niitä nuhteitakin. Olen kuitenkin varsin iloisesti yllättynyt tästä uudesta tuttavuudesta, vaikka lakkapullon melko korkeaa hintaa aluksi hieman kavahdinkin. Näin jälkikäteen ei kuitenkaan harmita – päinvastoin. Russian Roulette -niminen sävy osui sekin aivan nappiin. Juuri nyt se tuntuu sopivan yhteen vähän kaiken kanssa. Niin ruokapöydän tablettien, S-marketista ostetun hollantilaisen chilipaprikan kuin Ateenasta tuodun käsirasvapurkinkin kanssa. Jopa okran sävyisen villapaidan.

12 Comments

 1. Emmi September 27, 2014 20:55

  Jee, kiva että löysit Essiet, eikä minunkaan suositteluni ollut aivan harhaanjohtava :D Taitaa muuten löytyä täältäkin tuo sama sävy tai ainakin jokin hyvin samantapainen :)

  Reply
  • Niina September 27, 2014 22:29

   Kannatti tosiaan lähteä koittamaan, kiitos rohkaisusta. ;) Essiellä on kyllä niin herkullisia sävyjä, että siinä iski suorastaan valinnan vaikeus. :D

   Reply
 2. Tania September 27, 2014 21:53

  Mullakin yksi Essien lakka ja on kyllä tosi laadukas, kiiltävä ja kestävä :)

  Reply
  • Niina September 27, 2014 22:31

   Mukava kuulla, että Essiet ovat pelanneet myös siellä! :)

   Reply
 3. Suvi September 28, 2014 08:55

  Essiet. <3

  On myös tässä osoitteessa ainoa lakkamerkki, joka pysyy hyvänä kynsillä päivätolkulla. Rrrrrrakastan myös sitä leveää sutia, sillä sen avulla saa vedettyä kauniin kerroksen kerralla koko kynnelle, ah.

  Reply
  • Niina September 28, 2014 12:51

   Suti on minustakin ihan loistava! Ja siis sekin on plussaa, että yhdestä kerroksesta tulee jo todella peittävä. Miksi mää löysin nää vasta nyt? :D

   Reply
 4. J September 28, 2014 18:34

  Täällä kanssa yksi Essie-fani! Lakat on ihan parhaita levittää ja pysyvyys on taattu. Niitä hamstraan aina ulkomailta, missä ne ovat huomattavasti edullisempia :)
  xx J

  Reply
  • Niina September 30, 2014 16:20

   Suomessa nuo lakat ovat kyllä aika hintavia. :/ Ensi kerralla, kun olen jossain ulkomaanreissulla, niin pitääkin pitää silmät auki noiden lakkojen varalta. :)

   Reply
 5. ANNI MARIA September 30, 2014 08:41

  Mun on pitänyt kans useasti kokeilla noita Essien kynsilakkoja! Kai se nyt vaan on uskottava, että ne on hyviä kun niin monet kehuu :) ostoksille siis –>

  Reply
  • Niina September 30, 2014 16:21

   No suosittelen lämpimästi! Kerrohan sitten jos kokeilet niitä, että mitä tykkäsit. ;)

   Reply
 6. Elina October 2, 2014 21:23

  Essiet on kyllä hyviä! Tykkään, että pigmenttiä on tarpeeksi ja yksi lakkakerros riittää hyvin :)

  Reply
  • Niina October 3, 2014 19:37

   Joo, totta! Yhdellä lakkakerroksella saa jo nättiä jälkeä. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *