Vihdoinkin valmis

Tätä tämä taas on. Varsinaisia työtunteja on kertynyt jo vajaan viikon aikana melko runsaasti. Viikonloppuna ehdin onneksi juttujen naputtelun lisäksi tekemään vähän muutakin. Syömään muun muassa mansikoita ja häviämään mölkyssä miehelleni. Onneksi vedin sentään kalastuksessa pidemmän korren ja nappasin järvestä syötävän kokoisen hauen, joka melkoisen pyristelyn jälkeen päätyi pannulle paistumaan. Taas toivoin, että kamera olisi ollut tallentamassa tuon hetken. Minut kiljumassa laiturilla sinisissä kalsareissa ja ruskeassa flanellipaidassa, kalan taistellessa elämänsä viimeisistä hetkistä virvelin päässä. Välillä mietin, miksi tällaisia tavallisia asioita näkyy harvemmin blogimaailmassa? Veljen vanhoja, melko pahasti kauhtuneita abihuppareita, vartalon muotoja vähemmän imartelevia kalsareita ja niitä ylisuuria flanellipaitoja. Meikkaamattomia kasvoja ja parhaat päivänsä nähneitä kiharoita. Jaksaisikohan niitä kukaan katsoa sitten kuitenkaan?

Unohdin muuten edellisessä postauksessa mainita eräästä toisesta varsin mieluisasta uutisesta. Tein nimittäin viime perjantaina pienen pikavisiitin Tampereelle, oikeastaan vain siksi, että pääsin katsomaan oliko minulle saapunut postia. Ja olihan sitä tullut. Eteisen harmaalla matolla minua odotti paksu kirjekuori, jonka sisältä paljastui vino pino papereita. Ensimmäisessä niistä luki “onnea valmistuneelle”. Vihdoinkin. Yhteiskuntatieteiden kandidaattina on hyvä olla. Mielenkiinnolla odotan, miltä elämä maisterina maistuu. Sitten joskus muutaman vuoden päästä.

Näiden viime aikaisten onnistumisten ja elämää mullistavien yllätysten vuoksi tuntuu oikeutetulta lahjoa itseään jollain sellaisella jutulla, josta olen jo pidemmän aikaa haaveillut. Olen nähnyt ikuisuuksilta tuntuvan ajan verran päiväunia eräästä varsin viehättävästä laukusta ja lupasin itselleni, että joskus tässä lähitulevaisuudessa tämä haave muuttuu vihdoinkin konkretiaksi. Tältä kannalta kun pohdiskelen asioita, niin ei oikeastaan edes haittaa, että tänään olen ollut töissä kymmenen aivan liian pitkää tuntia ja tuskastunut vadelman tunneliviljelystä kirjoittamaani uutiseen.

Löytyykö muita valmistuneita ruudun takaa?

23 Comments

 1. Maarit May 28, 2014 05:39

  Hei paaljon onnea! Mulla on vähän samanlainen tapa, palkita itseni aina onnistuneiden tai muuten raskaiden rutistusten jälkeen. Tapauksesta riippuen palkinto voi olla laukku tai vaikkapa vaan jäätelö, tai jotain siltä väliltä. Itseä pitää muistaa palkita välillä! :)

  Reply
  • Niina May 28, 2014 17:13

   Kiitos! Kyllä itsensä muistaminen on tärkeä juttu, vaikka se palkinto ei mitään sen suurempaa olisikaan. Minusta on jotenkin hauskaa sekin, että jonkin onnistumisen jälkeen hankkii itselleen jotain ja tuo jokin muistuttaa sitten paljon myöhemmin siitä saavutuksesta, jonka eteen on tehnyt paljon töitä. :)

   Reply
 2. Minna May 28, 2014 08:49

  Voi onnea :))
  Ehkäpä nuo hetket mitä kuvailit jäävät blogeista pois juuri sen takia, että siinä nautitaan hetkestä ja ne kamerat on ansaitulla lepohetkellä :) Tai sitten ei, minä kyllä lukisin kuvailemiasi juttuja mielelläni. Hih.

  Reply
  • Niina May 28, 2014 17:23

   Kiitoksia Minna. :) Näinhän se menee. Vaikka kamera paljon mukana kulkeekin, niin en sitä ihan jatkuvasti halua enkä jaksakaan seurakseni ottaa. Tuon kalan saannin aikana tosin vähän toivoin, että se olisi ollut siinä käde nulottuvilla. Olin sen verran tyylikäs näky kuitenkin, hihi. ;)

   Reply
 3. Anni Suvisuo May 28, 2014 10:19

  Suuuret onnittelut :)
  // Anni, Blurry Runner

  Reply
  • Niina May 28, 2014 17:26

   Kiitos kaunis. :) Ja näinköhän nyt oikein, että sulla on uusi blogi pystyssä? Täytyy tulla tarkemmin tutustumaan!

   Reply
 4. Anonymous May 28, 2014 11:35

  Onneaonnea. Täällä odotetaan KTM-papereita postista..:) Elämä ei kyllä oo muuttunu sen myötä yhtään, kun en oikein tiedä, miten noita papereita nyt hyödyntäis. Nyt kai sitä pitäis tietää, miten sitä itsensä elättäis, mut kaipa nuo asiat jossain vaiheessa selkiytyy..;) Toivottavasti.

  Reply
  • Niina May 28, 2014 17:36

   Kiitos! Huh, toivottavasti saat postia piakkoin. ;) Kyllä asiat varmasti järjestyvät ja jossain vaiheessa keksit myös sen, että mitä haluaisit tehdä. Ainakin vaihtoehtoja tuon alan koulutuksen saaneilla kuitenkin taitaa olla ihan mukavasti. :) Onnea sullekin!

   Reply
 5. Satu May 28, 2014 16:01

  Haha, mä jaksaisin ainakin lukea sellaisia elämänmakuisia juttuja, mökkielämää ja huolettomuutta. Tosin hyvä välillä unohtaakin kamera matkasta ja keskittyä vain nauttimaan hetkestä! :)

  Mutta heiiii hurjasti onnittelut tästä välietapin saavuttamisesta ja tsemppiä jatkoon:)
  – Satu, jonka valmistumisesta onko jo todella VIISI vuotta! Huih!

  Reply
  • Niina May 28, 2014 17:42

   No juuri tuossa Minnalle totesin, että mikä sääli, että se kamera ei ollut matkassa mukana tuon kalastuksen yhteydessä. xD Mutta joo, onhan se totta, että välillä pitää vain keskittyä nauttimaan hetkestä.

   Kiitos kiitos. :) Vielähän tässä on tätä matkaa jäljellä siihen varsinaiseen päämäärään ja eihän sitä koskaan tiedä, jos haluan jatkaa opiskelua vielä vähän pidemmällekin. Saa nähdä. :)

   Reply
 6. Ansku May 28, 2014 19:30

  Onneaonneaonnea!!!!!!!!

  Ja kyllä, minä jaksan katsella niitä flanellipaitakuvia :D

  Reply
  • Niina May 28, 2014 21:27

   Kiiitooos! :)

   Hähää, pistetäänpä sitten tilaukseen. :D

   Reply
 7. Suvi May 28, 2014 19:42

  Suuret onnittelut valmistumisesta! :)

  Miun mielestä blogimaailma kyllä kaipais niitä kauhtuneita abihuppareita ( harmi, että omani on jo heitetty liian kauhtuneena menemään ) ja ylisuuria flanellipaitoja. Kai jonkun vaan pitää aloittaa se trendi.

  Reply
  • Niina May 28, 2014 21:29

   Kiitos hurjasti Suvi. :)

   No niin munkin mielestä! Ehkä mää luen vääriä blogeja, mutta jotenkin tuntuu siltä, että nykyään kaikkialla on vaan sitä täydellisyyttä täydellisyyden perään. Ehkä mä nyt sitten aloitan tän trendin sitten. :D

   Reply
 8. Tania May 30, 2014 11:19

  Paljon onnea valmistuneelle! <3 Lisäksi haastoin sinut hyvänmielen haasteeseen käyhän kurkkaamassa se on aika kiva :)

  Reply
  • Niina June 1, 2014 08:47

   Kiitos Tania niin haasteesta kuin onnitteluistakin <3 Pistän haasteen toteutukseen mahdollisimman pian!

   Reply
 9. Camilla May 31, 2014 16:11

  Kyllä mää jaksan kattella, kalsaria kehiin vaan! ;) Voin tulla messiin kalsareilemaan..

  Ja suuret onnittelut! Pienet kun ei riitä mihinkään.

  Reply
  • Niina June 1, 2014 08:48

   Hihi, täytyypä laittaa tulemaan sitten. ;D

   Kiitos <3

   Reply
 10. Elisa ✌ June 4, 2014 20:27

  Sul on aivan ihana blogi! Ja tykkään kans täs ulkoasusta tosi paljon. Ihanan yksinkertanen! :)
  thinkimperfect.blogspot.fi

  Reply
  • Niina June 4, 2014 20:44

   Voi kiitos kaunis Elisa! :) Hurjan mukava kuulla, että tykkäät. :)

   Reply
  • Elisa ✌ June 6, 2014 15:44

   Hehe! Kiitos itelles! :)

   Reply
 11. Rouva G June 5, 2014 23:39

  Maisterinpaperit tulivat vuosi sitten. Tänä keväänä kuitenkin juhlittiin promootiota. Aika makea juttu. :) Blogista löytyy siitä postaus kuvineen.

  Onnea kandille!

  Reply
  • Niina June 12, 2014 12:28

   Vau, mieletöntä. :’) Onnea paljon sinnekin! Täytyykin tulla lukaisemaan postaus aiheesta. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *